lefolyó dugulás megszüntetése otthon

A lefolyó dugulás megszűntetése a profik feladata

lefolyó dugulás megszüntetése otthon

Otthoni lefolyó dugulás megszűntetése

Az otthoni háztartásban sok probléma merülhet fel minden nap. A lefolyók eldugulása az egyik legkellemetlenebb ezek közül, hiszen, ha nincsen hamar kezelve, akkor komoly következményekkel járhat. A lefolyó dugulás megszűntetése nem egyszerű feladat és Önnek nem érdemes ezzel megpróbálkoznia, mivel helytelen módszerekkel akár el is áraszthatja egész lakását. A konyhai mosogató szinte minden nap komoly igénybevételnek van kitéve, ami azt jelenti, hogy előbb utóbb lerakódhatnak bizonyos anyagok a lefolyóban, amely után szükséges lesz a lefolyó dugulás megszűntetése.

A zsíros szennyeződések, a konyhai hulladékok és az apró ételdarabkák fokozatosan elkezdenek egy idő után lerakódni az adott cső falán, majd előbb vagy utóbb dugulást okoznak, amelyet minél előbb el kell hárítani. Ez azonban nem minden. A problémát tetézi, hogy a vezetékes víz sok esetben rendkívül keménynek számít, így a vízkőképződés is fokozott, amely már egy komolyabb probléma a zsíros lerakódásoknál. A vízkő porózus anyaga megtapad a csövek falán, így alapvetően elősegíti az egyéb szennyeződések megtapadását és lerakódását, amely tovább fokozza a káros réteg képződését és egyre fontosabbá teszi a lefolyó dugulás megszűntetését.

Ilyenkor mindenki gyors megoldást szeretne és sokan maguk próbálják meg kijavítani a hibát, amely szinte sosem vezet tartós megoldáshoz. Jöhet a forró víz, az ecetes-szódabikarbónás csodaszer, a gumipumpa, a bolti vegyszer és megannyi praktika, de ezek a módszerek ritkán hoznak valós eredményt. A jó hírünk az, hogy ha kapcsolatba lép velünk, akkor szakszerűen eltávolíthatjuk az Ön wc mosdó mosogató lefolyójából a dugulást akár még aznap.

Minőségi és biztos módszerekkel dolgozunk, amelyek garantáltan eredményhez vezetnek. Szerencsére bizonyos esetekben a megoldás egyszerű, ugyanis a mosogató alatt elhelyezett szifon könnyen hozzáférhető és pár perc alatt meg is tisztítható. Eldugult mosogatója, és igazi rémálommá vált a mosogatás? Ételmaradékkal teli víz kering a mosogatóban és nem akar lefolyni?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon és megoldjuk a problémáját!

Címkék

wc duguláselhárítás tisztító idom lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás IX.kerület csatornaszag megszüntetése dugulás Budapest vízvezeték lefolyótisztítók Eldugult WC duguláselhárítása wc dugulás duguláselhárítás I.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület dugulások duguláselhárítás házilag mosogató Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület padlószifon Budapest bűzelzáró szennyvízhálózat csőtörés duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás olcsón dugulás megszüntetése duguláselhárítás Budapesten eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás XIX.kerület mosogató lefolyó dugulás mosogató lefolyó tisztítása eldugult mosogató szifon Lefolyótisztítás duguláselhárítás X.kerület eldugult mosogató duguláselhárítás XXI.kerület mosdó duguláselhárítás házilag nedves törlőkendő duguláselhárítás VI.kerület mosdó dugulása ellen mosogató dugulás házilag Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás VIII.kerület szennyvíz bekötése duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult WC duguláselhárítás XIII.kerület padló lefolyó dugulás Lefolyótisztító vízvezeték szerelés lefolyó dugulás megszűntetése Wc dugulás megszüntetése olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVI.kerület akciós duguláselhárítás lefolyótisztítás otthon csatorna dugulás elhárítás mosdó duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel wc duguláselhárítás házilag szennyvízcsatorna duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül esővíz mosogatógép duguláselhárítás V.kerület csatornaszellőztetés duguláselhárítás XVII.kerület csatorna csőtörés szennyvíz bekötés mosogató duguláselhárítás házilag társasház Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás árak csatorna dugulás csatornakamerázás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás VII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XX.kerület padlóösszefolyó eldugult mosdó Lefolyótisztítás Budapest csatornatisztítás lefolyó mosdó lefolyó dugulás csatornaszag kellemetlen szagok duguláselhárítás 10. ker olcsó csatornatisztítás mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás ár wc csésze duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás azonnal lefolyó lejtése lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó Árak dugulás wc eldugult padlóösszefolyó wc lefolyó dugulás megszüntetése Dugulás elhárítás búraszifon duguláselhárítás fix áron dugulás elhárítás Budapest lefolyó tisztítás dugulás elhárítása lefolyó tisztítása házilag duguláselhárító dugulás Lefolyótisztítás házilag vízvezeték szerelő mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás házilag csőtisztító spirál mosdó dugulása lefolyó dugulás mosogató dugulás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés