lefolyó dugulás megszüntetése otthon

A lefolyó dugulás megszűntetése a profik feladata

lefolyó dugulás megszüntetése otthon

Otthoni lefolyó dugulás megszűntetése

Az otthoni háztartásban sok probléma merülhet fel minden nap. A lefolyók eldugulása az egyik legkellemetlenebb ezek közül, hiszen, ha nincsen hamar kezelve, akkor komoly következményekkel járhat. A lefolyó dugulás megszűntetése nem egyszerű feladat és Önnek nem érdemes ezzel megpróbálkoznia, mivel helytelen módszerekkel akár el is áraszthatja egész lakását. A konyhai mosogató szinte minden nap komoly igénybevételnek van kitéve, ami azt jelenti, hogy előbb utóbb lerakódhatnak bizonyos anyagok a lefolyóban, amely után szükséges lesz a lefolyó dugulás megszűntetése.

A zsíros szennyeződések, a konyhai hulladékok és az apró ételdarabkák fokozatosan elkezdenek egy idő után lerakódni az adott cső falán, majd előbb vagy utóbb dugulást okoznak, amelyet minél előbb el kell hárítani. Ez azonban nem minden. A problémát tetézi, hogy a vezetékes víz sok esetben rendkívül keménynek számít, így a vízkőképződés is fokozott, amely már egy komolyabb probléma a zsíros lerakódásoknál. A vízkő porózus anyaga megtapad a csövek falán, így alapvetően elősegíti az egyéb szennyeződések megtapadását és lerakódását, amely tovább fokozza a káros réteg képződését és egyre fontosabbá teszi a lefolyó dugulás megszűntetését.

Ilyenkor mindenki gyors megoldást szeretne és sokan maguk próbálják meg kijavítani a hibát, amely szinte sosem vezet tartós megoldáshoz. Jöhet a forró víz, az ecetes-szódabikarbónás csodaszer, a gumipumpa, a bolti vegyszer és megannyi praktika, de ezek a módszerek ritkán hoznak valós eredményt. A jó hírünk az, hogy ha kapcsolatba lép velünk, akkor szakszerűen eltávolíthatjuk az Ön wc mosdó mosogató lefolyójából a dugulást akár még aznap.

Minőségi és biztos módszerekkel dolgozunk, amelyek garantáltan eredményhez vezetnek. Szerencsére bizonyos esetekben a megoldás egyszerű, ugyanis a mosogató alatt elhelyezett szifon könnyen hozzáférhető és pár perc alatt meg is tisztítható. Eldugult mosogatója, és igazi rémálommá vált a mosogatás? Ételmaradékkal teli víz kering a mosogatóban és nem akar lefolyni?

Keressen fel minket a +3620-942-0586 telefonszámon és megoldjuk a problémáját!

Címkék

duguláselhárítás XVII.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás ár mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornatisztítás lefolyó dugulás megszűntetése padlóösszefolyó duguláselhárítás VI.kerület wc lefolyó dugulás eldugult padlóösszefolyó lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XI.kerület padlószifon mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszag lefolyó tisztítása házilag búraszifon duguláselhárítás XIX.kerület Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás VII.kerület dugulás duguláselhárítás azonnal csatorna dugulás csatornaszellőztetés wc duguláselhárítás csőtisztító spirál dugulás megszüntetése csőtörés Lefolyótisztítás házilag duguláselhárító duguláselhárítás XII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás XX.kerület mosogató dugulás Árak Lefolyótisztító mosdó dugulása padló lefolyó dugulás duguláselhárítás árak szennyvízhálózat Eldugult mosogató duguláselhárítása wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XV.kerület Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás olcsón lefolyó dugulás elhárítás lefolyótisztítók Dugulás elhárítás wc dugulás duguláselhárítás XIV.kerület mosogató dugulás házilag dugulás elhárítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás vízvezeték szerelés kellemetlen szagok lefolyó mosogató lefolyó tisztítása szennyvíz bekötése esővíz mosdó dugulása ellen duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás III.kerület vízvezeték dugulás wc duguláselhárítás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Csepel társasház vízvezeték szerelő duguláselhárítás bontás nélkül csatorna tisztítás duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás 6.kerület Duguláselhárítás Budapest dugulás Budapest Lefolyótisztítás duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás II.kerület lefolyó dugulás okai Lefolyótisztítás Budapest Eldugult WC lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás I.kerület csatorna dugulás elhárítás dugulás elhárítása Lefolyótisztító szer bűzelzáró mosogatógép eldugult mosogató duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás V.kerület lefolyó lejtése csatornatisztítás házilag mosogató duguláselhárítás X.kerület csatornaszag megszüntetése Budapest mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület szennyvíz bekötés dugulások eldugult mosdó duguláselhárítás XVI.kerület olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás XXI.kerület wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 10. ker eldugult mosogató szifon akciós duguláselhárítás szennyvízcsatorna mosogató lefolyó olcsó duguláselhárítás wc csésze nedves törlőkendő duguláselhárítás fix áron csatorna csőtörés mosogató duguláselhárítás házilag mosdó mosogató lefolyó dugulás tisztító idom
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés