Csatornaszag okai

A csatornaszag okai

Csatornaszag okai

Miért van csatornaszag

A csatornaszag sajnos bármelyik háztartásban megjelenhet akkor is, ha nagy gondot fordítunk a tisztaságra. Időnként előfordulhat, hogy kellemetlen szagok jelennek meg, de nem tudjuk biztosan megállapítani a bűz forrását.

Nem nagyon tudunk mást tenni, takarítani kezdünk, a szag mégsem szűnik..

Ilyen esetekben azt jelenti az egyetlen megoldást, ha megtaláljuk a bűz valódi forrását.

 

Ne várjon a csodára, ha érezhető a csatornaszag otthonában, és már a bevált módszerek sem segítettek!

A profi duguláselhárító mester gyorsan megoldja a problémát!

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 csatornaszagÁltalában nem a tisztaság hiánya okozza a gondokat, hanem valamelyik lefolyó. Előfordul, hogy egy-egy dugulás miatt a kellemetlen szagok visszaáramlanak a lakásba, de arra is van példa, hogy a ritkán használt szifonokból egyszerűen elpárolog a víz, így megszűnik az úgynevezett bűzelzáró réteg. A gyakorlatban ez általában a padlóösszefolyó esetében történhet meg, hiszen a többi lefolyót, illetve szifont sokkal gyakrabban használjuk, így a feltöltésük folyamatos. A dugulás megszüntetésével, illetve a szifon feltöltésével egyszerűen megszüntethető a probléma, utána már csak egy kiadós szellőztetésre van szükség. De sajnos nem minden esetben ennyire egyszerű a megoldás..

Előfordulhatnak olyan tömítési és szigetelési problémák amelyek megoldása már sokkal nagyobb fejtörést okoz. Ilyen esetekben sajnos tapasztalt szakemberre van szükség, csak ő segíthet a gond mielőbbi és megbízható orvoslásában.

A csatornaszag okai között meg kell említeni a elszennyeződött, ritkán használt lefolyókat is. Egyes szennyeződések a cső falára rakodva igencsak megbüdösödhetnek, ami miatt akár az egész házban elterjedhet a kellemetlen szag. Ilyen esetben szerencsére a megoldás egyszerű; valamilyen módon el kell távolítanunk a cső falára rakódott bomló szennyeződéseket. Ezt megtehetjük a boltokban kapható lefolyótisztító folyadékok használatával vagy akár valamelyik bevált házi praktika segítségével is.

A csatornaszag okai között szerepelhet még a WC csésze illeszkedési problémája. Ha a tömítés nem megfelelő, az esetben könnyen előfordulhat, hogy a bűz visszaáramlik a lakás felé. Mivel a javítás komoly szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel, így ezzel nem érdemes próbálkoznunk, hívjunk inkább szakembert.

Előfordulnak olyan esetek, amikor a csatornaszag okai könnyen megszüntethetők. Ha ilyet tapasztalunk, tegyük meg a kellő lépéseket és hamar megszabadulhatunk a problémától. Technikai jellegű meghibásodás esetén viszont minden esetben szakképzett és gyakorlott mesterekre van szükségünk.

 

 

Címkék

duguláselhárítás II.kerület Lefolyótisztítás házilag csatorna tisztítás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás ár csatorna dugulás elhárítás búraszifon wc lefolyó dugulás csatornaszellőztetés társasház csőtörés Lefolyótisztító szer mosogató csatornaszag mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztító wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás azonnal Lefolyótisztítás duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás XIX.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XV.kerület dugulás Budapest lefolyó lejtése duguláselhárítás I.kerület csatornaszag megszüntetése szennyvíz bekötés duguláselhárítás XVI.kerület mosdó dugulása ellen wc duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel mosdó dugulása lefolyó dugulás megszűntetése lefolyótisztítók akciós duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XVII.kerület csatornatisztítás lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XII.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás árak esővíz vízvezeték mosogató dugulás házilag csatorna csőtörés eldugult mosogató dugulás megszüntetése mosogató dugulás Eldugult WC duguláselhárítása tisztító idom mosogatógép duguláselhárítás 10. ker dugulás duguláselhárítás 6.kerület csatorna dugulás mosogató lefolyó csatornatisztítás házilag duguláselhárítás VII.kerület csatornakamerázás duguláselhárítás bontás nélkül mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás olcsón mosogató duguláselhárítás vízvezeték szerelés eldugult padlóösszefolyó mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás 7.kerület Eldugult WC Árak lefolyó tisztítás olcsó duguláselhárítás vízvezeték szerelő duguláselhárítás XI.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül lefolyó padlószifon eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató lefolyó tisztítása wc lefolyó dugulás megszüntetése dugulások lefolyó dugulás okai bűzelzáró mosdó wc csésze duguláselhárítás XXIII.kerület padlóösszefolyó szennyvíz bekötése duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XXII.kerület dugulás wc lefolyótisztítás otthon nedves törlőkendő lefolyó dugulás duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás IX.kerület Lefolyótisztítás Budapest Dugulás elhárítás szennyvízhálózat mosdó duguláselhárítás házilag olcsó csatornatisztítás wc dugulás Eldugult mosogató duguláselhárítása lefolyó duguláselhárítás Budapest eldugult mosogató szifon Wc dugulás megszüntetése dugulás elhárítása csőtisztító spirál duguláselhárítás házilag duguláselhárító duguláselhárítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten kellemetlen szagok duguláselhárítás XIII.kerület Duguláselhárítás Budapest szennyvízcsatorna dugulás elhárítás Budapest
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés