Csatornaszag okai

A csatornaszag okai

Csatornaszag okai

Miért van csatornaszag

A csatornaszag sajnos bármelyik háztartásban megjelenhet akkor is, ha nagy gondot fordítunk a tisztaságra. Időnként előfordulhat, hogy kellemetlen szagok jelennek meg, de nem tudjuk biztosan megállapítani a bűz forrását.

Nem nagyon tudunk mást tenni, takarítani kezdünk, a szag mégsem szűnik..

Ilyen esetekben azt jelenti az egyetlen megoldást, ha megtaláljuk a bűz valódi forrását.

 

Ne várjon a csodára, ha érezhető a csatornaszag otthonában, és már a bevált módszerek sem segítettek!

A profi duguláselhárító mester gyorsan megoldja a problémát!

Duguláselhárító Mester: +3620-942-0586

 csatornaszagÁltalában nem a tisztaság hiánya okozza a gondokat, hanem valamelyik lefolyó. Előfordul, hogy egy-egy dugulás miatt a kellemetlen szagok visszaáramlanak a lakásba, de arra is van példa, hogy a ritkán használt szifonokból egyszerűen elpárolog a víz, így megszűnik az úgynevezett bűzelzáró réteg. A gyakorlatban ez általában a padlóösszefolyó esetében történhet meg, hiszen a többi lefolyót, illetve szifont sokkal gyakrabban használjuk, így a feltöltésük folyamatos. A dugulás megszüntetésével, illetve a szifon feltöltésével egyszerűen megszüntethető a probléma, utána már csak egy kiadós szellőztetésre van szükség. De sajnos nem minden esetben ennyire egyszerű a megoldás..

Előfordulhatnak olyan tömítési és szigetelési problémák amelyek megoldása már sokkal nagyobb fejtörést okoz. Ilyen esetekben sajnos tapasztalt szakemberre van szükség, csak ő segíthet a gond mielőbbi és megbízható orvoslásában.

A csatornaszag okai között meg kell említeni a elszennyeződött, ritkán használt lefolyókat is. Egyes szennyeződések a cső falára rakodva igencsak megbüdösödhetnek, ami miatt akár az egész házban elterjedhet a kellemetlen szag. Ilyen esetben szerencsére a megoldás egyszerű; valamilyen módon el kell távolítanunk a cső falára rakódott bomló szennyeződéseket. Ezt megtehetjük a boltokban kapható lefolyótisztító folyadékok használatával vagy akár valamelyik bevált házi praktika segítségével is.

A csatornaszag okai között szerepelhet még a WC csésze illeszkedési problémája. Ha a tömítés nem megfelelő, az esetben könnyen előfordulhat, hogy a bűz visszaáramlik a lakás felé. Mivel a javítás komoly szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel, így ezzel nem érdemes próbálkoznunk, hívjunk inkább szakembert.

Előfordulnak olyan esetek, amikor a csatornaszag okai könnyen megszüntethetők. Ha ilyet tapasztalunk, tegyük meg a kellő lépéseket és hamar megszabadulhatunk a problémától. Technikai jellegű meghibásodás esetén viszont minden esetben szakképzett és gyakorlott mesterekre van szükségünk.

 

 

Címkék

Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás VI.kerület csőtisztító spirál eldugult padlóösszefolyó vízvezeték szerelés szennyvíz bekötés mosogató duguláselhárítás wc lefolyó dugulás esővíz duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás 10. ker csatornaszag megszüntetése bűzelzáró Lefolyótisztító szer duguláselhárítás XII.kerület dugulás elhárítás Budapest mosdó dugulása ellen mosdó dugulása lefolyótisztítók wc duguláselhárítás dugulás elhárítása duguláselhárítás XXIII.kerület csőtörés olcsó csatornatisztítás Duguláselhárítás Budapest Wc dugulás megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag csatornatisztítás házilag lefolyó dugulás elhárítás mosogató Eldugult WC dugulás megszüntetése lefolyó dugulás okai duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XVII.kerület padlószifon duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XXI.kerület mosdó lefolyó dugulás duguláselhárító szennyvíz bekötése lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás XVI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXII.kerület Lefolyótisztítás házilag szennyvízhálózat Lefolyótisztítás duguláselhárítás XI.kerület csatorna dugulás csatornakamerázás mosogató dugulás házilag eldugult mosogató szifon mosogató lefolyó tisztítása csatorna tisztítás társasház nedves törlőkendő kellemetlen szagok vízvezeték lefolyó duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás bontás nélkül Eldugult mosogató duguláselhárítása csatornaszellőztetés olcsó duguláselhárítás eldugult mosdó duguláselhárítása akciós duguláselhárítás csatorna csőtörés duguláselhárítás IX.kerület mosdó dugulások vízvezeték szerelő lefolyó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése lefolyó tisztítás lefolyó lejtése szennyvízcsatorna csatornatisztítás Budapest wc dugulás padlóösszefolyó eldugult mosogató wc csésze dugulás Budapest duguláselhárítás olcsón lefolyó dugulás duguláselhárítás ár Árak duguláselhárítás wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás falbontás nélkül búraszifon mosogatógép dugulás mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás házilag duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás II.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése csatornaszag Lefolyótisztító padló lefolyó dugulás mosogató dugulás duguláselhárítás árak mosogató lefolyó eldugult mosdó duguláselhárítás 6.kerület mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás XIX.kerület tisztító idom duguláselhárítás XIII.kerület csatorna dugulás elhárítás Dugulás elhárítás lefolyótisztítás otthon Eldugult WC duguláselhárítása dugulás wc duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás azonnal
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés