Duguláselhárítás árak

Dugulaselharitas Kedvezo Arakon

Duguláselhárítás árak 5000.-Ft – tól

A duguláselhárítás árak kialakításakor, a fizetendő összegre is odafigyelünk, mivel a gyors megoldáson kívül, mai világunk legfontosabb szempontja az olcsó ár.
Így a dugulás elhárítás árait a minőségi és gyors szolgáltatás mellé megfizethetően alakítottuk ki. A kiszállás díjtalan, hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk.

Duguláselhárítás árak fixek, nettóban értendőek és az alábbiak szerint alakulnak:

 

Klíma kondenzvíz cső tisztítás
5.000 Ft – tól
 
Eldugult mosdó dugulás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult mosogató dugulás elhárítás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult Kád, padlóösszefolyó dugulásának hárítása 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Piszoár, vizelde dugulás elhárítás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult WC duguláselhárítás ára 10 fm ig:
8.500 Ft - maximum 13.500.-Ft ig
 
Eldugult fővezeték csatorna tisztítása 10fm-ig:
14.500 Ft
10 fm felett:
+1.000 Ft/fm
 
Gyökértelenítés, csatorna fővezeték tisztítás 10fm-ig:
14.500 Ft
10 fm felett:
+1.000 Ft/fm

Duguláselhárítás áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t

 Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A duguláselhárítás ára Budapest minden kerületében egységes

Duguláselhárító, munkára van szüksége és már elege van az állandó keresgélésből, a folyamatos félrevezetésből, a kellemetlen magyarázkodásokból és minőségi reklamációkból? Ön is korrekt, megbízható és a felkészült duguláselhárító mestert keres?

Az általunk végzett dugulás elhárítás költségeit minden esetben a táblázatban foglalt árakon ill. telefonon egyeztetett fix áron vállaljuk. A fizetendő költségeket, minden esetben előre egyeztetjük, így eldöntheti, hogy nálunk vagy a konkurenciánál rendeli meg a csatornatisztítást.

Budapesti dugulás elhárítás árakCsatornatisztítás kedvező áron

Családi vállalkozásunk, minden esetben a megrendelőink érdekeit tartja szem előtt. Nekünk a hosszú távú bizalom és kapcsolat az első. Kezdetektől a mai napig a vízvezeték és csatornahálózat építésében nagyon sok hasznos tapasztalatra tettünk szert, ezért több mint tíz éve úgy döntöttünk, hogy tapasztalataink alapján bővítjük szolgáltatásainkat a csatornatisztítás a dugulás elhárítás irányában. A csatorna kiváltások során nagyon sok olyan negatív dolgot tapasztaltunk és javítottunk ki a rosszul megépített csatornákkal kapcsolatosan, amelyeket a nem megfelelő lejtés, ill. dimenzióváltás vagy a tisztító aknák nem megfelelő kivitelezése miatt a szennyvíz nem tudott megfelelően elfolyni. Viszont a csatorna vezetékeink nem csak a rossz kivitelezés miatt tudnak eldugulni, hanem a rendeltetés ellenes használat következtében csatornába nem való tárgyak bekerülésétől, vagy régebbi csatornacsöveknél a csatornahálózat elhasználódásától, gyökérbenövés, ill. az elzsírosodás is okozhat problémát a felhasználónak.

Mindenképp érdemes figyelmesen elolvasni, átgondolni és szelektálni a kecsegtető, olcsó, akciós árakat hirdető szolgáltatásokat.

Különben előfordulhat, hogy addig takarékoskodunk, amíg az összes pénzünk elfogy.

Garantáljuk az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!

Az általunk elvégzett munkára 72órás garanciát vállalunk!duguláselhárítás árak
Hívjon bizalommal ha eldugult a lefolyója!
Nyári Zoltán
Duguláselhárító mester

 Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás III.kerület Árak duguláselhárítás XX.kerület olcsó csatornatisztítás lefolyótisztítók csatornaszellőztetés Lefolyótisztító wc csésze lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték dugulás Budapest csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XVIII.kerület csatornakamerázás dugulás vízvezeték szerelő wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület akciós duguláselhárítás duguláselhárítás II.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás XXIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVII.kerület lefolyó tisztítása házilag csatornatisztítás házilag duguláselhárítás árak szennyvíz bekötés csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás XVI.kerület wc lefolyó dugulás megszüntetése vízvezeték szerelés Budapest Eldugult WC mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító szer duguláselhárítás házilag duguláselhárítás VIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás VII.kerület csatorna dugulás lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület Lefolyótisztítás házilag duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás fix áron wc duguláselhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás XIII.kerület wc dugulás lefolyó lejtése mosogató dugulás duguláselhárítás mosogató duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXII.kerület mosogató dugulás házilag szennyvízcsatorna duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás X.kerület mosdó duguláselhárítás XXI.kerület csatornatisztítás duguláselhárítás azonnal eldugult mosogató duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosogatógép nedves törlőkendő szennyvízhálózat duguláselhárító csatorna tisztítás Eldugult WC duguláselhárítása búraszifon duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás I.kerület bűzelzáró mosogató lefolyó dugulás esővíz olcsó duguláselhárítás Lefolyótisztítás duguláselhárítás XI.kerület csatorna csőtörés duguláselhárítás 6.kerület lefolyó tisztítás csőtörés társasház wc duguláselhárítás házilag Lefolyótisztítás Budapest szennyvíz bekötése mosdó dugulása csatornaszag tisztító idom lefolyó mosdó dugulása ellen Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás megszűntetése
IMAGE
A padló lefolyó dugulása senkinek sem kellemes élmény
2016. máj. 19. csütörtök
Padló lefolyó dugulás Vannak helyzetek, amikor gyorsan kell egy problémára reagálni. A legtöbb... Cikk folytatása...
IMAGE
A lefolyó dugulás elhárításra sokszor van szükség
2016. máj. 15. vasárnap
A lefolyó dugulás elhárításra bármikor szükség lehet A konyhai mosogatók minden nap nagy... Cikk folytatása...
IMAGE
WC lefolyó dugulás megszűntetése házi praktikákkal
2016. máj. 04. szerda
WC lefolyó dugulás elhárítás Mindenki életében egy igazi rémálom válik... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés