Duguláselhárítás árak

Dugulaselharitas Kedvezo Arakon

Duguláselhárítás árak 5000.-Ft – tól

A duguláselhárítás árak kialakításakor, a fizetendő összegre is odafigyelünk, mivel a gyors megoldáson kívül, mai világunk legfontosabb szempontja az olcsó ár.
Így a dugulás elhárítás árait a minőségi és gyors szolgáltatás mellé megfizethetően alakítottuk ki. A kiszállás díjtalan, hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk.

Duguláselhárítás árak fixek, nettóban értendőek és az alábbiak szerint alakulnak:

 

Klíma kondenzvíz cső tisztítás
5.000 Ft – tól
 
Eldugult mosdó dugulás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult mosogató dugulás elhárítás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult Kád, padlóösszefolyó dugulásának hárítása 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Piszoár, vizelde dugulás elhárítás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult WC duguláselhárítás ára 10 fm ig:
8.500 Ft - maximum 13.500.-Ft ig
 
Eldugult fővezeték csatorna tisztítása 10fm-ig:
14.500 Ft
10 fm felett:
+1.000 Ft/fm
 
Gyökértelenítés, csatorna fővezeték tisztítás 10fm-ig:
14.500 Ft
10 fm felett:
+1.000 Ft/fm

Duguláselhárítás áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t

 Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A duguláselhárítás ára Budapest minden kerületében egységes

Duguláselhárító, munkára van szüksége és már elege van az állandó keresgélésből, a folyamatos félrevezetésből, a kellemetlen magyarázkodásokból és minőségi reklamációkból? Ön is korrekt, megbízható és a felkészült duguláselhárító mestert keres?

Az általunk végzett dugulás elhárítás költségeit minden esetben a táblázatban foglalt árakon ill. telefonon egyeztetett fix áron vállaljuk. A fizetendő költségeket, minden esetben előre egyeztetjük, így eldöntheti, hogy nálunk vagy a konkurenciánál rendeli meg a csatornatisztítást.

Budapesti dugulás elhárítás árakCsatornatisztítás kedvező áron

Családi vállalkozásunk, minden esetben a megrendelőink érdekeit tartja szem előtt. Nekünk a hosszú távú bizalom és kapcsolat az első. Kezdetektől a mai napig a vízvezeték és csatornahálózat építésében nagyon sok hasznos tapasztalatra tettünk szert, ezért több mint tíz éve úgy döntöttünk, hogy tapasztalataink alapján bővítjük szolgáltatásainkat a csatornatisztítás a dugulás elhárítás irányában. A csatorna kiváltások során nagyon sok olyan negatív dolgot tapasztaltunk és javítottunk ki a rosszul megépített csatornákkal kapcsolatosan, amelyeket a nem megfelelő lejtés, ill. dimenzióváltás vagy a tisztító aknák nem megfelelő kivitelezése miatt a szennyvíz nem tudott megfelelően elfolyni. Viszont a csatorna vezetékeink nem csak a rossz kivitelezés miatt tudnak eldugulni, hanem a rendeltetés ellenes használat következtében csatornába nem való tárgyak bekerülésétől, vagy régebbi csatornacsöveknél a csatornahálózat elhasználódásától, gyökérbenövés, ill. az elzsírosodás is okozhat problémát a felhasználónak.

Mindenképp érdemes figyelmesen elolvasni, átgondolni és szelektálni a kecsegtető, olcsó, akciós árakat hirdető szolgáltatásokat.

Különben előfordulhat, hogy addig takarékoskodunk, amíg az összes pénzünk elfogy.

Garantáljuk az olcsó megfizethető árakat, a szakértelmünket és a korrekt hozzáállásunkat!

Az általunk elvégzett munkára 72órás garanciát vállalunk!duguláselhárítás árak
Hívjon bizalommal ha eldugult a lefolyója!
Nyári Zoltán
Duguláselhárító mester

 Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Címkék

wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás 6.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárító wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás XI.kerület mosogató lefolyó dugulás búraszifon csatornatisztítás házilag dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás fix áron Dugulás elhárítás csatornaszag megszüntetése lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás X.kerület csőtörés mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XV.kerület olcsó duguláselhárítás szennyvízcsatorna Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás XVIII.kerület olcsó csatornatisztítás bűzelzáró csatornakamerázás eldugult mosdó duguláselhárítása Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás XXIII.kerület mosdó eldugult mosdó csatornatisztítás duguláselhárítás bontás nélkül csatorna csőtörés Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás házilag vízvezeték szerelő szennyvíz bekötés duguláselhárítás XII.kerület akciós duguláselhárítás padlóösszefolyó duguláselhárítás III.kerület lefolyó dugulás Lefolyótisztító szer duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XXII.kerület mosogató dugulás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás Csepel Eldugult WC duguláselhárítása wc lefolyó dugulás lefolyó dugulás elhárítás vízvezeték mosdó lefolyó dugulás dugulás Budapest Árak lefolyó duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XXI.kerület mosogató dugulás esővíz duguláselhárítás XIII.kerület csatorna tisztítás Eldugult WC duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás megszűntetése csatorna dugulás csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás VIII.kerület wc csésze mosogatógép mosogató eldugult mosogató szifon lefolyó tisztítása házilag társasház szennyvíz bekötése padló lefolyó dugulás Lefolyótisztítás házilag eldugult mosogató dugulás tisztító idom duguláselhárítás V.kerület vízvezeték szerelés duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás csatornaszag Budapest duguláselhárítás azonnal Lefolyótisztító mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás IX.kerület duguláselhárítás XVII.kerület szennyvízhálózat lefolyó tisztítás duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás VI.kerület nedves törlőkendő mosdó dugulása lefolyótisztítók mosogató duguláselhárítás házilag mosdó duguláselhárítás házilag wc dugulás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás ár lefolyó lejtése padlószifon Lefolyótisztítás Wc dugulás megszüntetése
IMAGE
A duguláselhárítás házilag ritkán hoz tartós eredményt
2016. június 25. szombat
A duguláselhárítás házilag nem mindig sikeres Amikor a humoros filmekből ismert vészhelyzet otthonunkban... Cikk folytatása...
IMAGE
Amikor a padlóösszefolyó felett megáll a víz ránk van szüksége
2016. június 21. kedd
Padlóösszefolyó dugulás Sok régi építésű épület konyhájában, illetve... Cikk folytatása...
IMAGE
Lefolyótisztítás, a szükséges rossz, amit profikra kell bízni
2016. június 16. csütörtök
Lefolyótisztítás eldugult szennyvíz lefolyó tisztítása Vannak egyértelmű jelek, amelyek mind... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés