Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak 5000.-Ft – tól

Aduguláselhárítás árak kialakításakor a fizetendő összegre is odafigyelünk, mivel a gyors megoldáson kívül mai világunk legfontosabb szempontja az olcsó ár.
Így a dugulás elhárítás árait a minőségi és gyors szolgáltatás mellé megfizethetően alakítottuk ki. 
A kiszállás díjtalan, hívásától számítva 1-2 órán belül megérkezünk.

Duguláselhárítás árak fixek, nettóban értendőek és az alábbiak szerint alakulnak:

 

Klíma kondenzvíz cső tisztítás
5.000 Ft – tól
 
Eldugult mosdó dugulás 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult mosogató dugulás elhárítás ár 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult Kád, padlóösszefolyó dugulásának elhárítása 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Piszoár, vizelde dugulás elhárítás árak 10 fm-ig:
8.500 Ft - maximum 12.000.-Ft ig
 
Eldugult WC duguláselhárítás ára 10 fm ig:
8.500 Ft - maximum 13.500.-Ft ig
 
Eldugult fővezeték csatorna tisztítása 10fm-ig:
14.500 Ft
10 fm felett:
+1.000 Ft/fm
 
Gyökértelenítés 10fm-ig:
30.500 Ft
10 fm felett:
+2.000 Ft/fm

Duguláselhárítás áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal (éjjel-nappal) hívható!

A dugulások legfőbb okai

Sajnos nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mitől is dugulhat el a lefolyó, illetve hogy a dugulásoknak milyen formái lehetnek. Pedig ahhoz, hogy fel tudjuk ismerni a problémát, illetve hogy fel tudjuk ismerni a probléma komolyságát, tudnunk kell ezekről. Sok esetben az történik, hogy az ügyfelek feleslegesen esnek kétségbe és telefonálnak a duguláselhárító mesternek, pedig maguk is meg tudnák oldani a problémát, sok esetben pedig pontosan amiatt, mert nem ismerik fel, hogy milyen nagy a dugulás, maguk kezdik el a tisztítást és még nagyobb problémát okoznak, mint amilyen előtte volt. Érdemes tehát a legalapvetőbb dolgokat tudnunk a lefolyókról és a dugulásokról, hogy ha a probléma felmerül, akkor a megfelelőképpen tudjunk reagálni rá, és a megfelelőképpen tudjuk helyrehozni azt.

Amikor bekövetkezik a probléma, akkor sokan a spórolás miatt nem akarnak duguláselhárító mestert hívni, pedig sok esetben kifizetődőbb, sőt, sok esetben pénzt is spórolunk meg, ha szakemberre bízzuk a javítást. Általános sztereotípia, hogy az emberek azt hiszik, hogy a mesterek nagyon drágáért dolgoznak, hiszen a weboldalakon nincsenek feltüntetve a munkadíjak, nincs feltüntetve a kiszállási díj – ami sokszor már eleve magas összeg – és a telefonos egyeztetéskor sem tudják megmondani, hogy mekkora összegre számítsunk. Ez az oka a bizonytalanságnak és a bizalmatlanságnak, amely a különféle mesteremberek felé terjed.

Cégünk megbízhatóságát bizonyítja, hogy a megpróbálunk fix árakkal dolgozni, amelyek már honlapunkon is megkereshetőek, illetve a telefonos szolgáltatás igénylés alkalmával már meg tudunk egyezni a végösszegben, tehát Ön tudja, hogy mire számíthat, milyen kiadásra számíthat még az előtt, mielőtt a munkát elvégeztük volna. Természetesen kis eltérések mindig adódhatnak, de ezek nem számottevőek és mindig a helyzettől függnek. Fontos azonban, hogy ahhoz, hogy meg tudjuk mi is állapítani a végösszeget, ahhoz Önnek is segítenie kell, hiszen ha egyáltalán semmit nem tud elmondani, hogy mi történt a lefolyóval, akkor mi is nehezen tudunk segíteni, mi is nehezen tudjuk megállapítani látatlanban, hogy mennyi munkát igényel a probléma helyrehozása. Érdemes tehát egy kicsit tájékozódnia a lefolyókkal kapcsolatban mielőtt telefonál, hogy könnyedén egymás segítségére lehessünk.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal (éjjel-nappal) hívható!

A dugulások típusai

Elsősorban azzal a ténnyel kell megismerkednünk, hogy nem csak a benti lefolyók dugulhatnak el, hanem hogy létezik kültéri és beltéri dugulás is, tehát akár a lakáson kívül is történhet dugulás.

kulteri dugulaselharitas arakA kültéri dugulás

A kültéri dugulás lehetőségével sokan nincsenek tisztában. A kültéri dugulás a különféle víz elvezető rendszereknél, csapadék elvezető rendszereknél, kerti lefolyóknál, aknáknál és udvari lefolyóknál lehetséges. Ezeket a bele került por és homok, föld, sár, sóder okozza, de akár a falevelektől és a faágaktól is eldugulhatnak ezek a csatornák.

Hogy ezt megakadályozzuk elsősorban érdemes ráccsal védeni ezeket a lefolyókat, másrészt időközönként figyelni, átnézni, és átmosni őket, ha szükség van rá. A kisebb szennyeződéseket és oda nem illő dolgokat még mindig könnyebb elmosni/kimosni, mint a nagy dugulást elhárítani.

A kültéri dugulással kapcsolatban a csőrendszerről kell még beszélnünk. Természetesen nem csak olyan csövek vannak az udvarokban, amelyeket látunk, hiszen általában a szennyvízelvezető csőrendszerek a föld alatt vannak. Ezzel kapcsolatban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy ha fát ültetnek, akkor előtte tudakolják meg, hogy hol van ez a csőrendszer, hiszen a fa gyökérzete képes benőni és képes tönkre is tenni, bedugítani akár az alatta futó csöveket, amelyek dugulásának elhárítása már nem kis munka és kizárólag szakember képes rá.

A kültéri dugulási talán egyik legkellemetlenebb formája, amikor az emésztőgödrök és a szennyvíztározók dugulnak el. Ez nem minden ingatlannál lehetséges, hiszen azoknál, ahol a közmű csatorna be van kötve, ott nincs is ilyen, tehát a probléma sem állhat fenn. Azoknak azokban, akik nem rendelkeznek a közmű csatornával, érdemes erre is néha figyelmet fordítani, hiszen ha ezek a helyek megtelnek, akkor az nagyon kellemetlen szagokat áraszt és csakis szakember képes a dugulást elhárítani.

belteri dugulaselharitas arakA beltéri dugulások

Általában a beltéri dugulásokat mindenki ismeri, mégis keveset tesznek annak érdekében, hogy elkerüljék ezek kialakulását. Talán soha nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan is kerülhetnénk el hosszabb időre a dugulásokat, illetve hogy mit tehetünk első körben, ha dugulást észlelünk, és hogy mikor van az a vészhelyzet, amikor már szakembert kell hívni.

Talán a legismertebb és legkellemetlenebb dugulást a toalett okozza, hiszen általában a wc csészében kerülnek lehúzásra olyan dolgok, amelyek a problémát okozzák és általában a wc az, amivel mi magunk nem tudunk mit kezdeni – a pumpán kívül. A wc eldugulását általában az oda nem való tárgyak okozzák. Sokan nincsenek például tisztában azzal, hogy a nedves törlőkendő és a wc papír guriga nem bomlik fel a víztől, tehát könnyedén dugulást okozhat. Általában ezek a tárgyak, illetve a különféle vatták, fülpiszkáló pálcikák kerülnek a toalettbe, ami ezektől nagyon könnyen és gyorsan is eldugul, sok kellemetlenséget okozva ezzel. Egyébként arra is oda kell figyelni a wc esetében, hogy mennyi vízzel működik a tartály, ugyanis a legújabb, környezetbarát, takarékos tartályok kevesebb vizet tartalmaznak, ami miatt szintén dugulás alakulhat ki, illetve azt is tudnunk kell, hogy ha nagyon sok toalett papírt használunk, az is képes eldugítani a wc-t. Azt felesleges is talán említeni, hogy a wc-be dobott játékok, plasztik dolgok, véletlenül beleesett egész toalett papír vagy az illatosító tartó is képes eldugítani a wc-t. Ezek nagyon egyszerű dolgok, pusztán odafigyeléssel tehetünk azért, hogy megkíméljük magunkat a dugulástól. Hetente egy-két alkalommal a wc csészén használt erősebb fertőtlenítő és a fertőtlenítő illatosító használata is sokat segíthet.

A mosogatók is sokszor az idegen tárgyak miatt dugulnak el, ezt azonban néha nehezebb elkerülni, mint a wc eldugulását. Sokan azonban nem tudják, hogy a túl sok mosogatószer használata, illetve a hideg vizes mosogatás vagy a kevés víz is képes eldugítani a mosogató lefolyóját. Ugyanis a túl sok mosogatószer a kevés vagy a hideg víz miatt nem tud teljesen feloldódni, így megtapad a lefolyócső oldalán. A másik probléma a különféle zsíros és olajos szennyeződések nem megfelelő eltávolítása. A hideg víz nem képes teljes mértékben feloldani a zsiradékokat, amelyek a lefolyó oldalán maradnak és gyűlnek. Azt is tudnunk kell, hogy ha zsíroldót használunk, akkor abból is csak keveset kell használni, illetve nem szabad a legolcsóbb fajtát megvenni, mert az is képes károkat okozni a csöveken.

A vegyszerek a különféle fürdőszobai lefolyókra is hasonlóképpen hatnak, ami azt jelenti, hogy a túl sok tusfürdő, sampon, balzsam és szappan használata is károkat okoz. Ez azt jelenti, hogy a lefolyók akkor is eldugulhatnak, ha semmilyen oda nem illő tárgyat nem dobunk bele.

Dugulaselharitas arakHa a dugulás kialakult…

Láthatjuk, hogy egy kis odafigyeléssel el lehet kerülni a kellemetlen dugulásokat, mind a kültéri mind a beltéri lefolyók esetében. A kültéri csövek és csatornák esetében az időnkénti tisztítás a legnagyobb segítség, a beltéri lefolyók esetében pedig elsősorban az, hogy idegen, oda nem illő tárgyak, dolgok, ételmaradékok ne kerüljenek a lefolyóba, illetve hogy spóroljunk kissé a vegyszerekkel. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy vannak bizonyos házi lefolyótisztító receptek, amelyeket érdemes időközönként a lefolyókba önteni – hangsúlyozottan nem sűrűn, hiszen azzal nagyobb kárt tehetünk –, amely szintén segít tisztán tartani a lefolyókat.

Az első lépés egyébként, ha már kialakult a dugulás, hogy próbálkozzunk mi magunk eltüntetni azt, először megpróbálhatjuk a házi lefolyótisztító szereket, ha azok nem működnek, akkor vásárolhatunk erősebb vegyszert. Fontos felhívni a figyelmet, hogy ezek maró hatásúak, és csak a használati utasítás szerint érdemes őket alkalmazni. Egyrészt, ha makacsabb a dugulás, és a megengedett mennyiség nem tünteti el, akkor a több sem fogja eltüntetni, másrészt pedig ha el is tünteti, akkor a nagy mennyiség akár a csöveket is képes kimarni. Arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy ezeket nem szabad nagyon sűrűn alkalmazni, az előbb említett erősség miatt.

Ha ezek a szerek nem segítenek, akkor érdemes szakembert hívni, aki a megfelelő kellékekkel és módszerekkel úgy tudja eltávolítani a dugulást, hogy nem okoz semmilyen kárt a környező felületekben. Ez sokszor a duguláselhárítás árát is lecsökkenti, hiszen ha szétmart csővel találkozik a szakember, akkor annak a cseréje drágábbá teszi a munkát.

Sok esetben érdemes a duguláselhárító mester munkáját és szakértelmét igénybe venni, hiszen – az előítéletekkel ellentétben – ezek a munkálatok nem annyira drágák, és legalább biztosak lehetünk abban, hogy tiszta a lefolyó és minden víz átfolyik rajta. A szakember abban is tanácsokkal tudja ellátni az ügyfelet, hogy mit szabad és mit nem szabad a lefolyóba dobni, talán így ki is derül, hogy mi okozta a dugulást és a jövőben figyelmesebbek és körültekintőbbek lehetünk.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586
Mobilról kattintással azonnal (éjjel-nappal) hívható!

 

 

Címkék

szennyvíz bekötés vízvezeték szerelés csatorna csőtörés duguláselhárítás XI.kerület csatornakamerázás mosdó dugulás csatornaszellőztetés szennyvíz bekötése duguláselhárítás azonnal wc duguláselhárítás házilag esővíz mosogató duguláselhárítás XIV.kerület lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték duguláselhárítás X.kerület lefolyótisztítás otthon búraszifon olcsó duguláselhárítás dugulások Lefolyótisztító duguláselhárítás XXIII.kerület duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó duguláselhárító akciós duguláselhárítás mosdó duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó tisztítása lefolyó tisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül társasház tisztító idom csatornatisztítás duguláselhárítás VII.kerület lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XX.kerület wc dugulás eldugult padlóösszefolyó dugulás Budapest padló lefolyó dugulás lefolyó duguláselhárítás duguláselhárítás házilag olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás Budapesten kellemetlen szagok eldugult mosdó duguláselhárítása duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztítás Budapest csatornaszag Dugulás elhárítás duguláselhárítás II.kerület mosogató duguláselhárítás házilag Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás I.kerület mosogató dugulás házilag Eldugult WC csatorna dugulás duguláselhárítás XVII.kerület mosogató lefolyó lefolyó dugulás duguláselhárítás XV.kerület mosogató dugulás csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó eldugult mosogató szifon duguláselhárítás XVI.kerület duguláselhárítás IX.kerület wc lefolyó dugulás mosdó dugulása ellen vízvezeték szerelő duguláselhárítás VIII.kerület wc duguláselhárítás duguláselhárítás 6.kerület csatorna tisztítás Árak duguláselhárítás XII.kerület Lefolyótisztító szer padlóösszefolyó Lefolyótisztítás házilag wc lefolyó dugulás megszüntetése szennyvízhálózat duguláselhárítás V.kerület Lefolyótisztítás duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás fix áron csatornatisztítás házilag csatorna dugulás elhárítás mosdó dugulása lefolyótisztítók eldugult mosogató mosogató lefolyó dugulás lefolyó lejtése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás olcsón mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csőtisztító spirál Wc dugulás megszüntetése dugulás elhárítása mosogatógép duguláselhárítás ár duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás 10. ker Budapest csőtörés padlószifon nedves törlőkendő Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás bűzelzáró duguláselhárítás XVIII.kerület szennyvízcsatorna lefolyó dugulás okai duguláselhárítás XIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás Csepel dugulás wc dugulás elhárítás Budapest wc csésze dugulás megszüntetése duguláselhárítás XIX.kerület duguláselhárítás árak
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
Non-stop telefonszámok
(éjjel-nappal)
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyari-zoltan@t-online.hu

Levélküldés