Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

duguláselhárítás Budapesten duguláselhárító lefolyótisztítók duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás XXIII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás XIV.kerület mosogató lefolyó dugulás lefolyó dugulás csatorna csőtörés Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás duguláselhárítás XXI.kerület lefolyó dugulás megszűntetése wc dugulás mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás házilag duguláselhárítás házilag duguláselhárítás IX.kerület esővíz csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás bontás nélkül wc lefolyó dugulás megszüntetése Budapest búraszifon wc duguláselhárítás Lefolyótisztítás házilag szennyvíz bekötés Lefolyótisztító duguláselhárítás I.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás Csepel bűzelzáró dugulások csatornakamerázás mosogató lefolyó olcsó duguláselhárítás dugulás wc duguláselhárítás II.kerület eldugult mosogató lefolyó lejtése duguláselhárítás IV.kerület mosogató dugulás eldugult padlóösszefolyó lefolyó duguláselhárítás szennyvízhálózat duguláselhárítás árak Duguláselhárítás Budapest csőtisztító spirál Dugulás elhárítás csatornaszag csatornaszellőztetés duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XIII.kerület csatornaszag megszüntetése Lefolyótisztítás Budapest olcsó csatornatisztítás wc csésze wc duguláselhárítás házilag eldugult mosdó duguláselhárítás XX.kerület mosdó dugulása duguláselhárítás ár csatornatisztítás lefolyó dugulás okai nedves törlőkendő duguláselhárítás 7.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása Árak mosogató duguláselhárítás kellemetlen szagok padló lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás házilag mosdó lefolyó dugulás Lefolyótisztítás padlószifon dugulás elhárítás Budapest Lefolyótisztító szer csatorna dugulás duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás XVII.kerület mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XI.kerület vízvezeték vízvezeték szerelő duguláselhárítás azonnal csatornatisztítás házilag duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték szerelés szennyvíz bekötése Eldugult WC duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XII.kerület lefolyó tisztítása házilag lefolyótisztítás otthon Eldugult WC duguláselhárítása tisztító idom duguláselhárítás 10. ker padlóösszefolyó lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XIX.kerület mosdó duguláselhárítás VIII.kerület mosdó dugulása ellen szennyvízcsatorna wc lefolyó dugulás dugulás megszüntetése dugulás Budapest dugulás Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás XV.kerület társasház eldugult mosogató szifon akciós duguláselhárítás lefolyó tisztítás csőtörés duguláselhárítás XVI.kerület mosogató lefolyó tisztítása mosogatógép lefolyó mosogató
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés