Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

lefolyó dugulás dugulás elhárítása szennyvíz bekötés csatornatisztítás házilag wc csésze esővíz csőtisztító spirál dugulás elhárítás Budapest duguláselhárítás XV.kerület Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás árak wc lefolyó dugulás megszüntetése eldugult mosogató szifon lefolyó dugulás okai wc duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület mosogató dugulás házilag padlószifon lefolyó duguláselhárítás mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás V.kerület dugulás Budapest mosdó dugulása csatorna csőtörés Lefolyótisztító szer olcsó duguláselhárítás padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XIV.kerület duguláselhárítás IV.kerület mosdó duguláselhárítás házilag dugulás megszüntetése csatorna tisztítás Budapest duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató dugulás duguláselhárítás Csepel vízvezeték szerelés Lefolyótisztítás Budapest duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás házilag dugulás wc lefolyótisztítás otthon csatornakamerázás duguláselhárítás XVIII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás falbontás nélkül csatornaszag duguláselhárító eldugult mosogató mosogató duguláselhárítás szennyvízcsatorna tisztító idom búraszifon duguláselhárítás XIX.kerület lefolyó tisztítás duguláselhárítás XIII.kerület Lefolyótisztítás házilag szennyvíz bekötése duguláselhárítás bontás nélkül dugulás Wc dugulás megszüntetése társasház duguláselhárítás I.kerület mosogató lefolyó dugulás mosogatógép duguláselhárítás olcsón eldugult mosdó duguláselhárítása eldugult padlóösszefolyó duguláselhárítás azonnal csatornaszellőztetés duguláselhárítás VII.kerület lefolyó dugulás elhárítás lefolyó dugulás megszűntetése mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XX.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás XVI.kerület lefolyótisztítók kellemetlen szagok duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás XII.kerület wc duguláselhárítás házilag wc dugulás eldugult mosdó duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás II.kerület mosogató lefolyó olcsó csatornatisztítás akciós duguláselhárítás wc lefolyó dugulás mosogató lefolyó tisztítása duguláselhárítás 6.kerület Árak Lefolyótisztítás duguláselhárítás XI.kerület vízvezeték duguláselhárítás VI.kerület duguláselhárítás fix áron lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás XXI.kerület Eldugult WC duguláselhárítás ár duguláselhárítás X.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó lejtése duguláselhárítás 10. ker nedves törlőkendő Dugulás elhárítás mosdó duguláselhárítás padlóösszefolyó duguláselhárítás IX.kerület dugulások csatornatisztítás lefolyó csatornaszag megszüntetése bűzelzáró duguláselhárítás XXII.kerület Eldugult WC duguláselhárítása vízvezeték szerelő csatorna dugulás szennyvízhálózat csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás Budapesten csőtörés
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés