Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

nedves törlőkendő duguláselhárítás VI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése csatornaszellőztetés kellemetlen szagok duguláselhárítás I.kerület dugulás wc duguláselhárítás 7.kerület duguláselhárítás bontás nélkül olcsó csatornatisztítás Budapest duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás XVIII.kerület csatornaszag megszüntetése mosdó duguláselhárítás házilag csőtörés szennyvíz bekötés mosogató dugulás házilag dugulás megszüntetése szennyvíz bekötése dugulás elhárítás Budapest lefolyó dugulás okai szennyvízhálózat duguláselhárítás XXI.kerület csőtisztító spirál dugulás duguláselhárítás IX.kerület csatornaszag Árak dugulások duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás házilag szennyvízcsatorna csatornatisztítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás 10. ker eldugult mosogató mosogató lefolyó dugulás mosdó lefolyó dugulás wc csésze bűzelzáró vízvezeték szerelés vízvezeték szerelő duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás 6.kerület Lefolyótisztítás padlóösszefolyó lefolyó dugulás megszűntetése mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás XIV.kerület mosogatógép mosdó dugulása ellen duguláselhárítás XII.kerület Eldugult mosogató duguláselhárítása wc duguláselhárítás házilag duguláselhárítás duguláselhárítás VIII.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás VII.kerület vízvezeték duguláselhárítás falbontás nélkül dugulás Budapest Lefolyótisztítás házilag Eldugult WC lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XIX.kerület társasház mosogató duguláselhárítás házilag padló lefolyó dugulás lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás IV.kerület csatornatisztítás házilag wc dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület mosogató lefolyó eldugult mosogató szifon mosogató lefolyó tisztítása akciós duguláselhárítás wc lefolyó dugulás mosdó dugulása csatorna tisztítás duguláselhárítás ár eldugult padlóösszefolyó Lefolyótisztítás Budapest lefolyótisztítók duguláselhárítás III.kerület duguláselhárítás Budapesten duguláselhárítás XIII.kerület duguláselhárítás árak duguláselhárítás V.kerület lefolyó dugulás duguláselhárítás azonnal csatornakamerázás lefolyó tisztítás esővíz Duguláselhárítás Budapest duguláselhárítás fix áron csatorna dugulás csatorna csőtörés mosdó Wc dugulás megszüntetése lefolyó duguláselhárítás XVI.kerület csatorna dugulás elhárítás wc duguláselhárítás duguláselhárítás XI.kerület padlószifon duguláselhárítás II.kerület mosogató dugulás Lefolyótisztító Lefolyótisztító szer lefolyó lejtése Dugulás elhárítás duguláselhárító olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás XVII.kerület tisztító idom duguláselhárítás XXII.kerület búraszifon lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás X.kerület lefolyó dugulás elhárítás mosogató eldugult mosdó
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés