Csatorna csőtörés elhárítása

Csőtörés feltárása, megszüntetése

Minden ingatlanban előfordulhat az, hogy csőtörés keletkezik. Ilyenkor az is lehet, hogy csak egy kisebb szivárgásról van szó, amit nem is tapasztalunk igazán azon kívül, hogy látunk egy kisebb foltot a falon, vagy a padlón. Ez a fajta csőtörés nem jelent akkora veszélyt, mint például a komolyabb csőtörés. Ez csakis abban az esetben igaz, ha időben észrevesszük és orvosoljuk a problémát. Ezzel szemben a komolyabb csőtörés akár nagyobb kárt is okozhat az ingatlanban. Mivel a fal és a padló is egyidejűleg ázik, így nagyon rövid ideig képes egyben maradni. Ezt a fajta csőtörést azonnal orvosolni kell. Hívjunk azonnal vízvezeték szerelő szakembert, hiszen ne mindegy, hogy a falak mennyi ideig áznak.

 A legelső teendőnk, hogy elzárjuk a vizet, hogy a rendszerben lévő sérült részről lekerüljön a nyomás. Ezek után a szakember tudni fogja, hogy mit kell tennie. Első körben cserélni kell a sérült részeket, vagy ha lehetőség van rá, akkor javítani azt. Ezt követően a rendszert újra nyomás alá kell helyezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden rendben működik. Ezt követően a javított részeket figyelemmel kell kísérni, hiszen az óvatosság a legfontosabb. Ha nem fordítunk megfelelő figyelmet a csőtörésre, akár még meg is semmisülhet az ingatlanunk, hiszen a kiömlő víz alámoshatja az alapot is. Nagyon komolyan kezelni kell ezeket a problémákat, mert akár még később is okozhatnak. Ahhoz, hogy a csőtöréseket megelőzzük, érdemes lehet félévente ellenőriznünk a rendszert, hogy nincs-e valahol szivárgás, hogy minden úgy működik-e ahogy annak működnie kell. Érdemes vigyázni arra, hogy ne kerüljenek különféle idegen dolgok a lefolyóban, így megakadályozhatjuk a nagyobb dugulásokat, valamint azt, hogy a csatorna rendszer csövei megsérüljenek. Amennyiben fizikálisan nem észlelünk csőtörést, de a vízszámlánk összege gyanúsan megemelkedik, akkor majdnem biztosak lehetünk abban, hogy valahol a falakban csőtörés van. Ilyenkor azonnal hívjunk vízvezeték szerelő szakembert, hiszen minél előbb meg kell szüntetnünk a problémát, annak érdekében, hogy minél kevesebb kárt okozzon az ingatlanban.

Csatorna csővezeték csőtöréseTörött csatorna cső javítása

A dugulás elhárítás és a csatornacsöveink rendszeres karbantartása és tisztítása, nagymértékben csökkentheti a szennyvíz csatorna idő előtti meghibásodását. Mivel a lefolyó dugulásakor folyamatos nyomás és megnövekedett víz terhelés éri a csövek belső felületét. Amikor teljes keresztmetszetben telítődik a csatorna belseje, a csőcsatlakozásoknál repedéseknél megindulhat a szivárgás, ami idővel egyre nagyobb utat tör magának és elkezdi kimosni a csövek környékén a homokot. Az alátámasztás megszűnésével a csatorna vezeték könnyen eltörhet, megrepedhet. És ami a legveszélyesebb alámoshatja az ingatlan alapját, ami még nagyobb károkhoz vezethet. Csőtörések feltárása és javítása mellett nagy tapasztalattal és rutinnal hárítjuk el a csatorna csövek és szifonok duguláselhárítását, és feltárjuk a csatornahálózat hibáit.

Csatorna csőtörés elhárítás
dugulashivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Sérült csatorna csövek cseréjecsatorna cső cseréje Budapest

Címkék

dugulás mosdó duguláselhárítás házilag csatornaszag megszüntetése lefolyótisztítás otthon bűzelzáró duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás VI.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás II.kerület Lefolyótisztító duguláselhárítás I.kerület Wc dugulás megszüntetése dugulás wc Dugulás elhárítás vízvezeték szerelés lefolyó tisztítása házilag padlószifon Lefolyótisztítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XXIII.kerület szennyvízhálózat duguláselhárítás XIII.kerület csatorna tisztítás mosogató duguláselhárítás házilag eldugult mosdó olcsó csatornatisztítás duguláselhárítás Csepel Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztítás padlóösszefolyó csatornaszellőztetés lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás VIII.kerület lefolyó dugulás okai mosogató lefolyó tisztítása dugulás Budapest duguláselhárítás XVI.kerület csatorna csőtörés eldugult padlóösszefolyó mosogatógép duguláselhárítás házilag mosogató lefolyó lejtése lefolyó dugulás duguláselhárítás III.kerület Eldugult WC eldugult mosogató búraszifon mosogató lefolyó mosdó duguláselhárítás Budapesten szennyvíz bekötése duguláselhárítás XVII.kerület eldugult mosogató szifon mosogató dugulás duguláselhárítás XIV.kerület csatornakamerázás lefolyó tisztítás duguláselhárítás bontás nélkül lefolyó duguláselhárítás Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás XV.kerület mosdó lefolyó dugulás csatorna dugulás duguláselhárítás Lefolyótisztító szer vízvezeték Budapest duguláselhárítás VII.kerület mosdó dugulása ellen szennyvízcsatorna mosogató dugulás házilag szennyvíz bekötés társasház duguláselhárítás XII.kerület duguláselhárító duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XXII.kerület tisztító idom duguláselhárítás árak wc dugulás dugulások lefolyó dugulás megszűntetése olcsó duguláselhárítás wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás fix áron duguláselhárítás IV.kerület duguláselhárítás 6.kerület duguláselhárítás 10. ker mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás XVIII.kerület duguláselhárítás XI.kerület esővíz duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás IX.kerület csőtisztító spirál csőtörés csatornatisztítás kellemetlen szagok duguláselhárítás X.kerület Árak Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás ár vízvezeték szerelő csatorna dugulás elhárítás duguláselhárítás 7.kerület lefolyótisztítók mosogató duguláselhárítás wc csésze wc duguláselhárítás házilag Duguláselhárítás Budapest lefolyó dugulás megszüntetése csatornaszag csatornatisztítás házilag padló lefolyó dugulás duguláselhárítás XIX.kerület mosdó dugulása dugulás elhárítása dugulás elhárítás Budapest nedves törlőkendő akciós duguláselhárítás wc duguláselhárítás
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés