Csatornacsövek szerelése

A csatornacsövek szerelése, csatornahálózat kiépítése

Ha családi házban élünk, a szennyvíz megfelelő elvezetéséről való gondoskodás a mi feladatunk. Ám nemcsak a csövek megfelelő lefektetésére kell odafigyelnünk, hanem a csövek közötti tömítések épségére is. Ha azt elmulasztjuk, sokkal nagyobb eséllyel történhet csőtörés, amely komoly problémákat okoz, akár még maga a ház biztonságát is veszélyeztetheti. Ha családi házaknál dugulás keletkezik a mosogatóban, a vécében vagy a kádban, nem biztos, hogy a lefolyóba került szennyeződés a hibás; előfordulhat, hogy a probléma mélyebben, a szennyvízcsövekben gyökeredzik. Ezért rendszeresen karban kell tartanunk a kerti csatornát, hogy a szennyvíz elvezetése ne akadozzon.

 

A műanyag csatornacsövek tartósabbak

A mosogató vagy a vécé használata során keletkező szennyvíz elvezetése a kertben lévő, föld alatti csőrendszer segítségével valósítható meg. A vezetékek élettartamát többek közt a csövek anyaga határozza meg: a régebbi vezetékek eternitből vagy betonból, a modernek műanyagból készülnek. Utóbbiak tartósabbak, környezetkímélőbbek, és nem károsítják az egészségünket sem. A csöveket ragasztott vagy tokos gumigyűrűs idomok kötik össze, a csövek közti rések kiküszöbölésére pedig tömítést kell használni. Ha ezek elfáradnak, hézagok keletkeznek, és a cső el is törhet, és a szennyvíz a talajba kerül. A törést a réseken a csövekbe jutó, majd ott nagyobbra növő fa- vagy bokorgyökerek is okozhatják.

Régi Csatornacsövek szerelése kiépítéseCsatorna csőtörés elhárítás,csatornacsövek cseréje

A föld alatti csőtörés az épület megsüllyedését eredményezheti

Ha nem küszöböljük ki a problémát, ez a föld alatti vízmennyiség akár az épület megsüllyedését is eredményezheti, sőt, az utca többi házát is megrongálhatja. Az épület stabilizálása horribilis kiadásokkal járhat, így sokkal jobban megéri előre gondolkozni, és rendszeresen karbantartani a vezetékeket. Ha megbízható vízvezeték-szerelőre van szüksége mindehhez Budapesten, keressen meg bátran, és előzze meg a komolyabb problémákat! Gyorsan kiérek a helyszínre, precízen és gyorsan dolgozom, és garanciát vállalok a munkámra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Csatornatisztítás mellett rengeteg családi ház és társasház, elavult csatornahálózatát újítjuk fel, és cseréljük ki a töredezett tönkrement csatornacsöveket megelőzve evvel a nagyobb, csőtörések és károk kialakulását.

Régi csatornahálózat feltárás, csötörés elhárításRégi csatornacsövek javítása, feltárása, vízvezeték szerelés

Címkék

padlóösszefolyó lefolyó dugulás eldugult mosogató szifon lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás fix áron lefolyó dugulás megszűntetése mosogató dugulás házilag dugulás megszüntetése csatornatisztítás házilag mosogató duguláselhárítás ár lefolyó duguláselhárítás mosdó dugulása duguláselhárítás XVII.kerület duguláselhárítás 10. ker kellemetlen szagok duguláselhárítás I.kerület duguláselhárítás 6.kerület szennyvíz bekötése eldugult mosdó társasház vízvezeték szerelés mosogató duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XV.kerület duguláselhárítás házilag dugulás Budapest wc duguláselhárítás házilag mosogató duguláselhárítás mosdó dugulása ellen duguláselhárító lefolyótisztítás otthon duguláselhárítás XXIII.kerület eldugult mosogató wc dugulás csatorna csőtörés duguláselhárítás XXII.kerület csatornaszag csatorna tisztítás Eldugult mosogató duguláselhárítása duguláselhárítás VI.kerület Lefolyótisztítás Budapest eldugult mosdó duguláselhárítása mosogató lefolyó dugulás duguláselhárítás mosogató dugulás csatornakamerázás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás III.kerület lefolyó tisztítás dugulások dugulás duguláselhárítás X.kerület wc csésze szennyvízcsatorna wc lefolyó dugulás megszüntetése csőtisztító spirál csatorna dugulás elhárítás szennyvíz bekötés lefolyó dugulás okai Eldugult WC duguláselhárítása duguláselhárítás bontás nélkül esővíz csőtörés duguláselhárítás Csepel Eldugult WC duguláselhárítás IX.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás XIII.kerület mosdó lefolyó dugulás megszűntetése vízvezeték csatornaszellőztetés duguláselhárítás azonnal duguláselhárítás II.kerület lefolyó dugulás elhárítás duguláselhárítás XVIII.kerület Lefolyótisztítás házilag Lefolyótisztító nedves törlőkendő duguláselhárítás XXI.kerület wc lefolyó dugulás duguláselhárítás XVI.kerület dugulás elhárítása duguláselhárítás XX.kerület duguláselhárítás IV.kerület wc duguláselhárítás dugulás wc duguláselhárítás V.kerület tisztító idom Lefolyótisztítás duguláselhárítás VIII.kerület bűzelzáró Duguláselhárítás Budapest mosogatógép duguláselhárítás XIX.kerület mosogató lefolyó dugulás elhárítás Budapest csatorna dugulás lefolyótisztítók mosdó lefolyó dugulás duguláselhárítás 7.kerület olcsó csatornatisztítás vízvezeték szerelő mosdó duguláselhárítás XI.kerület Budapest búraszifon mosdó duguláselhárítás házilag duguláselhárítás XIV.kerület padlószifon eldugult padlóösszefolyó csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XII.kerület lefolyó Dugulás elhárítás Lefolyótisztító szer lefolyó lejtése olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás árak Árak duguláselhárítás VII.kerület duguláselhárítás olcsón csatornatisztítás mosogató lefolyó tisztítása Wc dugulás megszüntetése duguláselhárítás Budapesten szennyvízhálózat
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés