Csatornacsövek szerelése

A csatornacsövek szerelése, csatornahálózat kiépítése

Ha családi házban élünk, a szennyvíz megfelelő elvezetéséről való gondoskodás a mi feladatunk. Ám nemcsak a csövek megfelelő lefektetésére kell odafigyelnünk, hanem a csövek közötti tömítések épségére is. Ha azt elmulasztjuk, sokkal nagyobb eséllyel történhet csőtörés, amely komoly problémákat okoz, akár még maga a ház biztonságát is veszélyeztetheti. Ha családi házaknál dugulás keletkezik a mosogatóban, a vécében vagy a kádban, nem biztos, hogy a lefolyóba került szennyeződés a hibás; előfordulhat, hogy a probléma mélyebben, a szennyvízcsövekben gyökeredzik. Ezért rendszeresen karban kell tartanunk a kerti csatornát, hogy a szennyvíz elvezetése ne akadozzon.

 

A műanyag csatornacsövek tartósabbak

A mosogató vagy a vécé használata során keletkező szennyvíz elvezetése a kertben lévő, föld alatti csőrendszer segítségével valósítható meg. A vezetékek élettartamát többek közt a csövek anyaga határozza meg: a régebbi vezetékek eternitből vagy betonból, a modernek műanyagból készülnek. Utóbbiak tartósabbak, környezetkímélőbbek, és nem károsítják az egészségünket sem. A csöveket ragasztott vagy tokos gumigyűrűs idomok kötik össze, a csövek közti rések kiküszöbölésére pedig tömítést kell használni. Ha ezek elfáradnak, hézagok keletkeznek, és a cső el is törhet, és a szennyvíz a talajba kerül. A törést a réseken a csövekbe jutó, majd ott nagyobbra növő fa- vagy bokorgyökerek is okozhatják.

Régi Csatornacsövek szerelése kiépítéseCsatorna csőtörés elhárítás,csatornacsövek cseréje

A föld alatti csőtörés az épület megsüllyedését eredményezheti

Ha nem küszöböljük ki a problémát, ez a föld alatti vízmennyiség akár az épület megsüllyedését is eredményezheti, sőt, az utca többi házát is megrongálhatja. Az épület stabilizálása horribilis kiadásokkal járhat, így sokkal jobban megéri előre gondolkozni, és rendszeresen karbantartani a vezetékeket. Ha megbízható vízvezeték-szerelőre van szüksége mindehhez Budapesten, keressen meg bátran, és előzze meg a komolyabb problémákat! Gyorsan kiérek a helyszínre, precízen és gyorsan dolgozom, és garanciát vállalok a munkámra.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-942-0586

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Csatornatisztítás mellett rengeteg családi ház és társasház, elavult csatornahálózatát újítjuk fel, és cseréljük ki a töredezett tönkrement csatornacsöveket megelőzve evvel a nagyobb, csőtörések és károk kialakulását.

Régi csatornahálózat feltárás, csötörés elhárításRégi csatornacsövek javítása, feltárása, vízvezeték szerelés

Címkék

Dugulás elhárítás wc dugulás akciós duguláselhárítás duguláselhárítás IX.kerület padló lefolyó dugulás duguláselhárítás Budapesten csatorna dugulás Eldugult WC duguláselhárítása csőtisztító spirál duguláselhárítás XVII.kerület csatorna csőtörés mosogatógép lefolyó csatornatisztítás duguláselhárítás IV.kerület Lefolyótisztító mosdó dugulása nedves törlőkendő olcsó duguláselhárítás duguláselhárítás Csepel duguláselhárítás olcsón duguláselhárítás bontás nélkül duguláselhárítás XXII.kerület duguláselhárítás XI.kerület eldugult mosdó duguláselhárítás III.kerület csatornaszag megszüntetése duguláselhárítás XVIII.kerület lefolyótisztítás otthon eldugult padlóösszefolyó vízvezeték szerelő lefolyó tisztítása házilag duguláselhárítás fix áron csatornakamerázás mosogató dugulás wc duguláselhárítás házilag csatornaszellőztetés duguláselhárítás XIII.kerület Árak mosogató dugulás házilag dugulás elhárítás Budapest Wc dugulás megszüntetése wc lefolyó dugulás megszüntetése duguláselhárítás házilag duguláselhárítás ár duguláselhárítás XXIII.kerület társasház Lefolyótisztítás duguláselhárítás XXI.kerület duguláselhárítás XII.kerület szennyvíz bekötés duguláselhárítás VIII.kerület csatorna tisztítás duguláselhárítás VI.kerület lefolyó dugulás elhárítás padlószifon duguláselhárítás XV.kerület dugulás megszüntetése duguláselhárítás V.kerület duguláselhárítás árak padlóösszefolyó mosogató lefolyó tisztítása mosogató duguláselhárítás vízvezeték szerelés wc duguláselhárítás szennyvíz bekötése Lefolyótisztítás házilag dugulás Budapest lefolyótisztítók dugulás elhárítása eldugult mosogató szifon Duguláselhárítás Budapest Lefolyótisztító szer esővíz mosogató lefolyó dugulás szennyvízcsatorna csatornatisztítás házilag duguláselhárítás 6.kerület eldugult mosdó duguláselhárítása lefolyó dugulás lefolyó lejtése búraszifon duguláselhárítás 7.kerület csatorna dugulás elhárítás szennyvízhálózat mosogató lefolyó lefolyó tisztítás duguláselhárítás falbontás nélkül duguláselhárítás azonnal mosdó duguláselhárítás II.kerület duguláselhárítás XIX.kerület csatornaszag duguláselhárítás XVI.kerület olcsó csatornatisztítás dugulások mosdó lefolyó dugulás tisztító idom csőtörés lefolyó dugulás megszűntetése mosdó duguláselhárítás házilag dugulás wc mosogató duguláselhárítás házilag lefolyó duguláselhárítás mosdó dugulása ellen Lefolyótisztítás Budapest lefolyó dugulás okai vízvezeték Eldugult mosogató duguláselhárítása mosdó lefolyó dugulás megszűntetése dugulás duguláselhárítás 10. ker duguláselhárítás XX.kerület wc lefolyó dugulás mosogató duguláselhárítás I.kerület Eldugult WC bűzelzáró kellemetlen szagok duguláselhárítás duguláselhárítás XIV.kerület eldugult mosogató Budapest wc csésze duguláselhárító duguláselhárítás X.kerület duguláselhárítás VII.kerület
IMAGE
Tippek a házi dugulás elhárításhoz
2017. január 28. szombat
Dugulás elhárítás tippek A dugulás elhárítás sok esetben házilag is megoldható,... Cikk folytatása...
IMAGE
Csőtisztító spirál, az otthoni csodakütyü
2017. január 19. csütörtök
Kézi csőtisztító spirál használata A házi dugulás elhárítás során... Cikk folytatása...
IMAGE
Mindent az eldugult illemhelyekről
2016. december 28. szerda
Mindent az eldugult WC-kről Fontos, nem elhanyagolható feladat, bár érthető módon nem éppen közkedvelt a WC... Cikk folytatása...

Nyári Tibor duguláselhárító ev.
1237 Budapest Hrivnák Pál u. 21
Adószám: 65071689-1-43
Nyári Zoltán
és
Nyári Tibor 
víz-gáz-fűtésszerelő
telefonszámok :
06-20-942-0586
06-20-398-7569
nyarizoli.vizgaz@gmail.com

Levélküldés